Aanbod

Spirit Leadership programs

 

Fundamental

In deze eerste module krijg jij (meer) zicht op jouw belangrijkste reflexen waardoor je juist uit je kracht gaat. Tegelijkertijd ontstaat het vertrouwen in het MT om elkaar hierop te spiegelen en te helpen betrappen in het NU. Kortom we leggen een solide fundament voor (inter-) persoonlijke groei waarbij de samenwerking én de persoonlijke effectiviteit direct verbetert.

Advanced

In deze vervolg module leer je rechtstreeks contact te maken met de diepere kracht in jezelf, leer je hoe je haar vrijmaakt en hoe je haar inzet in de context van je werk. Tegelijkertijd ontstaat er een synergie in het MT die je niet eerder hebt ervaren.  Jullie krijgen zaken meer moeiteloos voor elkaar en vormen een inspiratiebron voor jullie eigen teams. 

Excellence

In deze laatste module leer je in te tunen op je eigen wijsheid en de wijsheid van het managementteam. Win-Win ontstaat alleen dan als er geen verliezers zijn. Zowel persoonlijk als groep ervaar je dat het ‘stroomt’ en weet je wat te doen of laten hebt als de stroom stagneert. Daarnaast breng je de stroom op gang in je eigen teams. Leidinggeven blijkt je moeiteloos af te gaan.